Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Kras en win tijdens de Lampegietersdagen: Maak kans op geweldige prijzen!

Veenendaal maakt zich op voor een bruisend cultureel festijn: de Lampegietersdagen! Van donderdag 12 tot en met maandag 16 september staat de stad in het teken van kunst, cultuur, muziek en erfgoed. Dit jaar wordt het nog feestelijker met een spannende krasactie, waarbij bezoekers kans maken op fantastische prijzen.

Kras en win
Van 6 tot en met 16 september 2024 ontvangen klanten bij een besteding van €10 of meer in Winkelstad Veenendaal een gratis kanskaart. Op deze kanskaart staat een unieke actiecode, die kan worden ingevuld op www.winkelstadveenendaal.nl/lampegietersdagen. Hiermee maak je de hele periode kans op een van de vele prijzen. De hoofdprijzen liegen er niet om: een ASUS VivoBook met OLED-scherm ter waarde van €799,- van MMC Veenendaal, een stijlvolle Cortina herenfiets ter waarde van €596,- van Van Wijk Fietsen of een Twinkeling cadeaubon ter waarde van €100,- van Winkelstad Veenendaal.

En dat is nog maar het begin, want er zijn tal van andere (culturele) prijzen te winnen! Zoals tickets voor de drive-in bioscoop, toegangskaarten voor een van de optredens, of je creativiteit kwijt kunt bij het maken van een lampion voor Lampegietersavond, er is altijd iets te doen. Bekijk een overzicht van alle prijzen op www.winkelstadveenendaal.nl/prijzen.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Paul Field & Ralph van Manen

Sommige artiesten zijn een meester in hun vak. En als je het over liedjes schrijven hebt, dan kan Paul Field…
 
Meer info

Paul Field & Ralph van Manen

Sommige artiesten zijn een meester in hun vak. En als je het over liedjes schrijven hebt, dan kan Paul Field…