Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Kookwinkel ‘Cookinglife’ opent in Bernard van Kreelpoort

Cookinglife, opgericht in 2014 in Groningen, is gegroeid tot een erkende online retailer voor kook- en keukenbenodigdheden met 8 Europese webshops en leveringen aan 24 verschillende landen. Bovendien heeft Cookinglife vier kookwinkels in Nederland in Almere, Nijmegen, Groningen en sinds 5 oktober ook in Veenendaal, op Bernard van Kreelpoort 5. Voorheen zat op deze locatie de kookwinkel KookComfort.

Aanbod
In de kookwinkel Cookinglife vind je alles wat je nodig hebt voor koken, tafelen en dineren. De winkel biedt een uitgebreid assortiment kookbenodigdheden, zoals pannen, bestek, glazen en messen. Als je iets niet in de winkel vindt, slaag je zeker online, waar ze meer dan 20.000 producten aanbieden. Cookinglife heeft zowel grote, bekende merken in het midden- en hogere segment als betaalbare merken. Je vindt er producten van merken zoals Le Creuset, Alessi, Cuisinart, Maison Berger, Cosy & Trendy en Villerey & Boch. Filiaalmanager Thomas zegt enthousiast: "Binnenkort gaan we ook de bovenverdieping gebruiken en verdubbelen we de vierkante meters aan kookgenot!"


Eigen merken: voor elk budget
Naast een brede selectie aan bekende merken, heeft Cookinglife ook drie eigen huismerken. "Zo heeft ons eigen merk Sareva een breed aanbod aan handige keukenhulpjes, bakbenodigdheden en voorraadpotten. Terwijl het merk Blackwell juist weer meer te bieden heeft in de keuken op het gebied van pannen, snijplanken of pastamachines. Daarnaast hebben we ook nog Jay Hill, dit merk volgt de laatste trends op het gebied van servies, glaswerk en serveren," aldus Thomas.

Bekijk de winkel hier


Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.cookinglife.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Knutselworkshop: Vogelhanger maken

Creatieve duizendpoot Liza Veenendaal startte in 2013 haar blog Confetti Lab, een plek vol D.I.Y.…
 
Meer info

Herdenking 4 mei

Ook dit jaar gedenken wij in Veenendaal. Graag nodigen wij u uit om samen 2 minuten stil te zijn en te…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…