Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Konings Optiek opent nieuwe experienceshop aan de Brouwersgracht

Bij binnenkomst aan het nieuwe pand van Konings Optiek aan de Brouwersgracht 150 valt het direct op. De prachtige hoge ruimte is voorzien van een bijzonder smaakvol interieur en voelt ondanks haar grootte nog steeds huiselijk aan. Je kunt hier in alle rust op zoek naar het perfecte montuur. Uiteraard wordt je hier als vanouds op een eerlijke en vakkundige manier geholpen door het team van Ary Polder en Camille Mentink.

Tegenover het Stadsstrand
Tegenover het bekende stadsstrand middenin de stad is Konings Optiek gevestigd. ‘’In onze zoektocht naar een geschikt en groter pand kwamen we uit op dit pand.’’ Aldus eigenaar Camille Mentink. ‘’De zaak is best een beetje aan de grote kant, maar dat biedt ook weer mogelijkheden. We hebben diverse meetruimten waar we in alle rust oogmetingen bij klanten kunnen doen.’’ De winkel is bijna drie keer zo groot vult mede-eigenaar Ary Polder aan. ‘’We kunnen met de expertise die we in huis hebben o.a. oogmetingen, contactlenscontroles, netvliescontroles en myopie management uitvoeren’’.

Kwalitatief, betrouwbaar en eerlijk
De uitstraling en locatie mag dan wel nieuw zijn maar je kunt nog steeds rekenen op de betrouwbare en eerlijke service van Konings Optiek. De monturen en vakmanschap is van kwalitatief niveau. ‘’We hebben ook nieuwe modemerken als Rayban, Lindberg, Tom Ford, Gucci en Chloé toegevoegd’’ verteld Camille enthousiast. ‘’Iedereen is van harte welkom eens een kijkje te komen nemen in onze winkel’’.

Bekijk de winkel hier

Meer informatie? Kijk op www.koningsoptiek.nl of kom langs in de winkel.