Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Koffie, thee en chocolade bij Beans & Branded

Op zoek naar koffie, thee en chocolade van hoogwaardige kwaliteit? Zoek niet verder. Bij Beans & Branded in het voormalig sneakerpand naast Nova Zembla hebben ze het allemaal. Eigenaar Ron Langenberg, koffie-distributeur voor de zakelijke markt stort zich, met een winkel in de Passage Corridor, nu op een nieuwe afzetmarkt: de thuismarkt.

Door de coronamaatregelen merkte hij dat de afname van zijn koffie terugliep. Hierop ging hij op zoek naar een ander businessmodel. De uitkomst? Een winkel in Veenendaal. Ron verteld: ‘’Uiteraard blijf ik ook mijn zakelijk markt bedienen, maar ik hoop dat de winkel uitloopt tot een succes en op deze manier ook voor consumenten bereikbaar maak om te genieten van de prachtige bonen van Catunambú en Kalahari Coffee.’’ In het midden van de zaak heeft Ron een oude Vespa-koffie-foodtruck gestationeerd. Hieruit serveert hij graag een verse bak koffie, gezet van heerlijke koffiebonen! ‘’Kom gerust langs om kennis te maken of voor een heerlijk verse bak koffie’’ aldus Ron.

Op de toonbank staan een aantal luxe stalen potjes. Dat zijn de theesoorten van Bloomz zegt Ron, ‘’Deze verkopen wij ook!’’. Verderop staat een prachtig chocoladehart. ‘’Deze luxe verpakte chocolade harten en letters zijn van Coco & Sebas, een Nederlandse chocolatier. Dit is leuk, én lekker om cadeau te doen voor de feestdagen!’’

Bekijk de winkel hier

Meer informatie? Kijk op www.beansbranded.com of kom langs in de winkel.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Aubade

Ook dit jaar op de mark kunnen inwoners van Veenendaal mee zingen met de traditioneel feestlieden en het…
 
Meer info

Cultuurpodium en foodtrucks

Vanaf 11.30 uur is er op de markt een divers programma van culturele optredens te zien. Daarnaast staan er…
 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…