Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Kleding en accessoires bij ‘Rokjeklokje’ op de Hoofdstraat

Medio april opende Rokjeklokje haar deuren aan de Hoofdstraat in Veenendaal. Eigenaresse Marijke de Leeuw heeft al enkele jaren een succesvolle store in Scherpenzeel en besloot eerder dit jaar de sprong te wagen in Veenendaal. De keuze voor Veenendaal was vrij simpel licht Marijke toe: ‘’Ik heb in Veenendaal op school gezeten en ken de stad vrij goed. Ook mist Veenendaal een echte boetiek zoals Rokjeklokje met fashion en accessoires voor een complete outfit.’’

Hoe Marijke bij de naam ‘Rokjeklokje’ is gekomen was het resultaat van een avondje brainstormen met vriendinnen. ‘’Ik zocht een simpele en pakkende naam in het Nederlands waarbij duidelijk is dat het om kleding én accessoires gaat. Zo is Rokjeklokje onstaan.’’ aldus Marijke. Je vindt bij Rokjeklokje alles voor een complete outfit. Van een vrolijk jurkje tot hippe jeans en van zonnebril, tasje tot oorbellen of een te gek colbert.

In de winkel vind je een brede collectie van diverse merken zoals Lofty Manner, Loavies, Rut&Circle, My Jewellery, Josh V. en nog veel meer. De collectie is te omschrijven als jong, hip, sportief en kent zowel basics met rustige kleuren als uitgesproken items in felle kleuren. Je vind de winkel op de Hoofdstraat 55, naast apotheek BENU.

Bekijk de store hier


Meer informatie? Kom langs in de store of bekijk de collectie op Instagram.