Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Kapsalon Goodlooking verder op nieuwe en grotere locatie

Kapsalon Goodlooking is 7 jaar geleden begonnen in een pand halverwege de Scheepjeshof met 8 behandelplaatsen. Zo’n 3 jaar geleden zijn hier nog eens 3 behandelplaatsen extra gecreëerd. De laatste jaren was het bij drukte soms lastig werken verteld eigenaresse Rianne van de Groep. ‘’Als het erg druk was moesten we soms klanten van de ene naar de andere plek verhuizen. Dat hoeft nu we uitbreiden naar 20 behandelplaatsen gelukkig niet meer. Dat is prettig voor de klanten én voor ons. Zo heeft iedereen de ruimte.’’

Beide locaties geopend
Kapsalon Goodlooking verhuisd naar de overkant van de huidige locatie naar Scheepjeshof 20. We komen binnen in een modern ogende en ruim opgezette salon. ‘’Dit is bijna een verdubbeling van de vierkante meters, van 90 m2 naar 170 m2!’’ verteld Rianne enthousiast. ‘’We willen dat de aandacht voor de klant centraal blijft staan, alle kapsters bij Goodlooking zijn goed op elkaar ingespeeld. Ieder heeft zijn eigen specialisme waardoor we elkaar als team versterken’’. Hoe werken jullie nu met het coronavirus? ‘’Wij zijn tijdelijk op beide locaties geopend om de 1,5 meter afstand goed te kunnen bewaren, op deze manier kunnen we zo veel mogelijk mannen, vrouwen en kinderen voorzien van een mooie nieuwe coupe.

Volwassenen knippen al vanaf € 17,50, kinderen voor € 15,-. Een afspraak maken kan op www.kapsalongoodlooking.nl.

 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.