Overslaan en naar de inhoud gaan
 

J.G. Sandbrinkstraat & Horecaplein veiliger, groener én gezelliger

Veenendaal – Maandag 16 september start aannemer KWS met de herinrichting van de J.G. Sandbrinkstraat en het Horecaplein. De werkzaamheden duren tot eind november 2019. Naast de herinrichting wordt een deel van de J.G. Sandbrinkstraat voetgangersgebied. Het gaat om het gedeelte tussen de Kerkewijk en de Tuinstraat. Er komt meer groen en er is ook aandacht voor het parkeren van fietsen.

Bereikbaarheid
Langs één zijde van het werkvak blijft de J.G. Sandbrinkstraat toegankelijk voor fietsers en voetgangers uit beide richtingen. Bevoorradings- en bestemmingsverkeer blijkt mogelijk, doordat er een éénrichtingsweg wordt ingesteld. Wil je tijdens de reconstructie op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download dan de KWS-app of loop eens binnen bij het informatiecentrum/projectkantoor van KWS in de Tuinstraat (tegenover de oude Hoogvliet).

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…