Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Jamsessie Veenendaal: samen muziek maken in Downtown

Sinds de zomer van 2022 organiseert Jamsessie Veenendaal samen met Vlow0318 jamsessies in Downtown. De sessies zijn dè gelegenheid om in een ongedwongen setting samen muziek te maken. Steeds meer muzikanten uit Veenendaal en omstreken weten de sessies te vinden. Ook in 2023 kun je daarom iedere tweede vrijdag van de maand van 20.00 uur tot 22.00 uur in Downtown terecht om mee te jammen. Te beginnen met de nieuwjaarseditie op vrijdag 13 januari 2023!

Jonge muzikanten
De avond begint om 19:00 uur met de Junior sessie. Deze laagdrempelige sessie is bedoeld voor leerlingen van de Veense muziekscholen en voor jonge muzikanten die nog niet zoveel ervaring hebben. Een paar akkoorden op gitaar of een basisritme kunnen spelen op een drumstel is al voldoende om mee te kunnen doen!

Ervaren muzikanten
Om 20.00u trapt de huisband de jamsessie voor meer ervaren muzikanten af. Na een kort optreden maken zij graag plaats voor jou. Zangmicrofoons, een piano, een drumstel, een gitaar, een basgitaar en natuurlijk de bijbehorende versterkers zijn aanwezig. Bespeel je een ander instrument? Neem dan je eigen instrument even mee.

Verzoeknummers
Weet je al wat je wil spelen en vind je het fijn als de huisband jouw song meespeelt? Stuur je verzoeknummer dan vast in zodat wij kunnen bekijken wat er mogelijk is.

Muziekliefhebbers
Bespeel je zelf geen instrument maar spreekt een ontspannen avond met live muziek onder het genot van een hapje en/of drankje je wel aan? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij de jamsessie avonden!

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.