Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Jamsessie in Downtown Veenendaal

Op vrijdag 14 april opent Downtown Veenendaal haar deuren van 19.00 uur tot ca. 22.00 uur voor de maandelijkse jamsessie van Jamsessie Veenendaal en Vlow0318. Tijdens de jamsessie kunnen muzikanten in een informele setting samen muziek maken. Ook niet-spelende muziekliefhebbers zijn van harte welkom om te genieten van live muziek onder het genot van een hapje en/of drankje.

De sessie begint om 19:00 uur met de Junior sessie, speciaal voor leerlingen van de Veense muziekscholen en jonge muzikanten met weinig ervaring. Om 20:00 uur trapt de huisband af voor de meer ervaren muzikanten. Zij spelen eerst zelf een aantal nummers en geven daarna graag ruimte aan anderen om mee te spelen. Er zijn verschillende instrumenten beschikbaar, waaronder zangmicrofoons, een piano, een drumstel, een gitaar, een basgitaar en bijbehorende versterkers. Mocht je een ander instrument bespelen, dan mag je deze gerust meenemen. Bands zijn ook welkom om samen iets te laten horen tijdens de sessie.

Als je al weet welk nummer je wilt spelen, dan kun je dit van tevoren doorgeven via het formulier op de website https://jamsessieveenendaal.nl.

De sessie eindigt omstreeks 22:00 uur. Kom dus gezellig langs op vrijdag 14 april 2023 in Downtown aan de Tuinstraat 133 in Veenendaal! Meer informatie is te vinden op de website https://jamsessieveenendaal.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Voorleesfeest: Dikkertje Dap

Hoera, een voorleesfeest! We lezen deze keer voor uit het boek ‘Dikkertje Dap’ van Annie M.G. Schmidt. Daarna…
 
Meer info

Workshop fotograferen met je smartphone

De workshop start met een introductie, waarna je direct aan de slag gaat om foto’s te maken. Tijdens deze…
 
Meer info

Pennenhelden: schrijfclub voor kinderen

Bij Pennenhelden schrijf je je eigen verhalen. We gaan geen perfect verhaal maken en je hoeft ook niet…