Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Intertoys opent nieuwe speelgoedwinkel in het hart van de stad

Intertoys, voorheen gevestigd in de Passage, is verhuisd. De speelgoedwinkel heeft zijn intrek genomen in een groot pand, het pand naast de Bruna aan de Hoofdstraat 35. De winkel heeft een een uitgebreid assortiment van de meest populaire speelgoedmerken zoals LEGO, Nintendo, L.O.L. Surprise!, Barbie, Jumbo, Hot Wheels en PLAYMOBIL maar je vind er ook diverse andere unieke en educatieve speelgoedopties en een uitgebreide collectie games voor alle platforms.

De nieuwe winkel biedt zeer brede en grote selectie speelgoed voor kinderen van alle leeftijden, van baby's tot tieners. Er zijn speciale secties voor knuffels, bordspellen, poppen, lego en creatief speelgoed. ‘’De nieuwe winkel is ruim tweemaal zo groot geworden als voorheen!’’ verteld medewerkster Sharon enthousiast. De winkel is opgezet en ingericht volgens het laatste concept en biedt op deze wijze een unieke winkelervaring voor alle klanten, jong en oud.

Over Intertoys
De historie van Intertoys gaat terug tot 1976. Intertoys is met meer dan 200 vestigingen uitgegroeid tot de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. Alle winkels worden bevoorraad vanuit het centrale magazijn in Waddinxveen dat plaats biedt aan een assortiment van meer dan 6.000 artikelen. Alle winkels worden gemiddeld 2x per week bevoorraad en in de drukke Sintperiode zelfs tot 1x per dag. Op deze manier grijp je bijna nooit mis in onze winkels.

Bekijk de winkel hier

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.intertoys.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

FabLab workshop: Bloemen voor mama

Dit keer gaan we in het FabLab iets moois maken voor alle mama's. Wát we precies gaan maken, dat is nog een…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Moederdag bloemetje

Kom je zondag 12 mei ook gezellig knutselen bij de ‘DIY (Do It Yourself) Knutseltafel’? Op de knutseltafel…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…