Overslaan en naar de inhoud gaan
 

IJspret in Veenendaal met behulp van lokale winkeliers

De afgelopen dagen waren de vijvers, sloten en grachten in Veenendaal gevuld met enthousiaste schaatsers. Maar wat doe je als je geen schaatsen hebt maar wel vandaag wilt schaatsen? Daarbij komt de lokale ondernemer van pas! De ijspret van afgelopen weekend werd mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste en lokale ondernemers uit de binnenstad van Veenendaal. 

Glibberend op pad
“Toen begin vorige week duidelijk werd dat het nog wel even ging vriezen hebben we snel geschakeld”, aldus Rob Versteeg van Versteeg Outlet uit de Hoofdstraat. “We hebben een vrachtwagen gehuurd en over de besneeuwde snelweg hebben we snel onze inkopen gedaan.” Versteeg wist daarmee, ondanks de gesloten winkel, honderden mensen blij te maken. “Dit is natuurlijk voor alle winkeliers een vervelende periode. De winkel is al sinds december gesloten, maar dankzij Facebook weten toch veel mensen ons te vinden.”

Bellen en afhalen
Sinds afgelopen woensdag zijn veel winkels weer open om spullen af te halen. Klanten kunnen eenvoudig bestellen door te bellen, te appen of via de webshop. Rob Versteeg: ”Vanaf het moment dat we de eerste schaatsen op Facebook plaatsten werden we al gek gebeld en geappt. En vanaf dinsdag zijn we van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat in touw geweest om iedereen te voorzien van de juiste maat.” Volgens Versteeg geeft dit ook de kracht van de lokale ondernemers aan: “We kregen ook veel berichten dat de grote webwinkels te laat of onverwacht niet konden leveren. Hiermee laten we ook het belang van de lokale winkeliers zien. Wij zetten net even die extra stap voor onze klanten. Ook in Coronatijd.”

Win actie
Helaas is het weer gedaan met de ijspret en kunnen de (nieuwe) ijzers weer in het vet tot de volgende keer. Maar om iedereen te bedanken hebben ze een leuke winactie bedacht op de facebookpagina van Versteeg Outlet. De leukste sneeuw/ijsfoto maakt kans op een cadeaubon van maar liefst €50,-.

Foto: Rob Versteeg (links) en Jeroen van Wijk (rechts).

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…