Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Horeca actie in Passage Corridor

De horeca is weer geopend en dat wordt in Passage Corridor goed ingeluid! In de weekenden van vrijdag 12, zaterdag 13 en vrijdag 19 en zaterdag 20 juni vindt er in het winkelcentrum een horeca actie plaats, waarbij bezoekers van het winkelcentrum gratis consumpties kunnen ontvangen bij horecaondernemers van Passage Corridor!

Tijdens deze weekenden kunnen de bezoekers van Passage Corridor bij besteding van €25,- in het winkelcentrum op vertoon van hun kassabon een speciale voucher ophalen. Deze voucher kunnen ze verkrijgen naast Holland & Barrett (Passage 64). Hiermee kunnen ze bij de deelnemende horecaondernemers een gratis consumptie afhalen. De deelnemende horecagelegenheden zijn Caffè Duck, Espressobar De Fazant, Grand Café De Kei, Grieks Restaurant Omega en Jamin.

De vouchers zijn geldig van vrijdag 12 t/m zaterdag 20 juni.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.