Overslaan en naar de inhoud gaan
 

HNTM fandag Veenendaal in uitzending Holland’s Next Top Model

Op 19 oktober vond de Holland's Next Top Model Fandag plaats in Veenendaal. Op de Bernard van Kreelpoort was het een feestje voor de fans van het RTL 5 programma. De laatste 10 kandidaten liepen over de catwalk en hebben fans ontmoet in de INGLOT winkel. Op maandagavond 9 december zal de HNTM Fandag uitgezonden worden en komt Veenendaal mooi in beeld. Het kijken waard!

Aflevering 15 van het programma staat in het teken van de Holland's Next Top Model Fandag. Tijdens deze dag kwamen fans uit heel Nederland naar Veenendaal gereisd om daar hun favoriete kandidaten te ontmoeten. In de aflevering zien de kijkers de modeshow op de Bernard van Kreelpoort in Veenendaal. De kandidaten schitterde hier in outfits van de lokale ondernemingen: Boavista en ANWB met sieraden van HiP, opgemaakt door INGLOT en de haren verzorgd door Markanti. In aflevering 15 is ook de meet & greet te zien tussen fans en kandidaten in de INGLOT winkel.

De Holland’s Next Top Model Fandag werd georganiseerd door cosmeticamerk INGLOT in samenwerking met Winkelstad Veenendaal en Videoland. Benieuwd hoe Veenendaal in de aflevering van Holland's Next Top Model komt? Vanaf 3 december staat de aflevering al online op Videoland.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Kickstart; Graffiti kunst maken! - Vlow0318

Graffiti kunst maken In deze workshop leer je de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti…
 
Meer info

FabLab workshop: Bloemen voor mama

Dit keer gaan we in het FabLab iets moois maken voor alle mama's. Wát we precies gaan maken, dat is nog een…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Moederdag bloemetje

Kom je zondag 12 mei ook gezellig knutselen bij de ‘DIY (Do It Yourself) Knutseltafel’? Op de knutseltafel…