Overslaan en naar de inhoud gaan
 

HIP Jewels & Watches is nu KeK Juwelier

Op zoek naar een mooi sieraard, leuk cadeau of gave armband? Grote kans dat je wel eens bent binnengelopen bij HIP Jewels & Watches en vriendelijk geholpen bent door Stephan de Koning. Hij is het gezicht achter de trendjuwelier en dit blijft hij ook!

KeK Juwelier
Stephan was franchisenemer van het concept HIP maar de coronaperiode heeft hem aan het denken gezet. Hoe kunnen de dingen beter, effectiever en waar is in Veenendaal behoefte aan? Dit heeft geresulteerd in het zelfstandig voortzetten van de juwelier weliswaar onder een nieuwe naam: KeK Juwelier. Stephan en zijn medewerker Jessie zijn de vaste gezichten van de winkel en voorzien je – zoals vanouds – graag van goed en eerlijk advies.

Trouwringen en meer
Door zelfstandig verder te gaan is Stephan beter in staat in te spelen op de behoeften van zijn klanten. ‘’Ik ben steeds op zoek naar welke producten ik kan toevoegen aan het assortiment’’ verteld Stephan ‘’Zo is er nu bijvoorbeeld een mooie collectie van MY-Jewlery en kun je nu zelfs bij me terecht voor trouwringen’’. De trouwringen kunnen volledig naar wens worden vervaardigd. ‘’De mogelijkheden zijn eindeloos’’ verteld Stephan terwijl hij het 3D-programma laat zien.

Bekijk de winkel hier


Meer informatie? Kijk op www.kekjuwelier.nl of kom langs in de winkel aan de Corridor 15.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…