Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Het mooist verlichte huis van Veenendaal is het huis van Karla Hiensch

In november vroeg burgemeester Kats alle Veenendalers om de sfeerverlichting buiten alvast aan te steken. Als lichtjes van hoop in deze bijzondere tijden. Aan deze oproep werd massaal gehoor gegeven. In heel Veenendaal gingen mensen aan de slag om hun tuinen te verlichten. Winkelstad verlootte €50 aan Twinkelingen voor degene met de mooiste verlichting.

Lichtgevende zuurstokken, glitter donuts & glimmende toffees.
Karla Hiensch werd door Winkelstad Veenendaal gekozen als winnares van de € 50 aan Twinkelingen. De cadeaubon die bij winkels in Veenendaal centrum ingeleverd kan worden. Henny Jansen, binnenstadmanager vertelt: “Karla had een filmpje op Facebook gezet van haar verlichte tuin. Zij had er echt werk van gemaakt. Vrijdag hebben we Karla verrast met een mooie cheque. Toch leuk om extra feestinkopen met de Twinkelingen kunnen doen. Karla; “Voor de versiering van mijn tuin, kies ik ieder jaar een ander thema. Dit jaar koos ik voor “Candy”. In onze tuin staan nu lichtgevende zuurstokken en ik heb o.a. zelf een kersstuk gemaakt met glitter donuts en glimmende toffees. Ik ben er altijd wel twee dagen druk mee, maar vind het ontzettend leuk om te doen. Het brengt zoveel gezelligheid!”

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.