Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Gratis winkelen tijdens de Fashion Weeks

Voor de vierde maal organiseert Winkelstad Veenendaal de Veenendaal Loves Fashion Weeks. Van 5 tot en met 19 oktober 2022 staan mode, modetrends en ondernemers met een modezaak in het centrum van Veenendaal centraal. Upload je de kassabon na het winkelen op de website van Winkelstad Veenendaal? Dan maak je kans het volledige aankoopbedrag terug te winnen. Gratis winkelen tijdens de Fashion Weeks. Wie wil dat nu niet?

Veenendaal Loves Fashion Weeks
De winkels zijn er klaar voor. Zij presenteren je graag de laatste najaarsmode. Van een trendy coltrui, gave boots, een oversized coat of flared jeans. Je vindt het ‘r allemaal. Tijdens de ‘Veense Modeweken’ worden bij diverse ondernemers in Veenendaal gave inspiratievideo’s opgenomen.

In deze video’s – die je op de social media kanalen van Winkelstad Veenendaal terugvindt – wordt de laatste mode en trends van het najaar besproken én laten zien. Zo weet jij precies welk item je waar kunt scoren. Nadat je het nodige shopwerk hebt verricht kun je op de website van Winkelstad Veenendaal je kassabon uploaden en je volledig shopbedrag terugwinnen. Er wordt elke week een winnaar bekend gemaakt. Bovendien kun je deelnemen zo vaak je wilt.

Aankoop bij Qemmo
Binnenstadsmanger Henny Jansen mocht de eerste cheque à €96,40 overhandigen aan Jan Meijerink uit Veenendaal. Jan had vorige week bij Qemmo gewinkeld en zijn oog laten vallen op een mooie broek. Jan: ‘’Ik kom al jaren bij Qemmo en wordt altijd erg fijn geholpen. Ik kreeg een flyer mee met instructies voor de actie en heb thuis direct mijn kassabon geüpload op de website’’ De Veenendaal Loves Fashion Weeks lopen nog tot en met woensdag 19 oktober a.s. De tweede winnaar van het aankoopbedrag wordt volgende week bekend gemaakt.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…