Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Gratis parkeren in de ochtend in Veenendaal

De komende 3 weken parkeer je gratis in de parkeergarages van Veenendaal op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9:30 en 12:30 uur. Om het bezoek aan de binnenstad zoveel mogelijk te spreiden hebben Winkelstad Veenendaal, de gemeente en de exploitanten van de garages de handen ineengeslagen om de consument te prikkelen om ook op de rustige momenten de binnenstad te bezoeken. Kom je in de ochtenden winkelen dan doe je dit op de meest rustige periode van de dag.

Spreiding van bezoek
‘’Met de actie hopen wij het bezoek aan onze binnenstad zo veel mogelijk te spreiden en zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben we gekozen voor de rustige ochtenden (woensdag, donderdag en vrijdag)’’ aldus Henny van Winkelstad Veenendaal. Omdat er verschillende systemen van de parkeergarages zijn, verschilt het hoe je gebruik kunt maken van de actie.  Daarom staan er tussen 09:30 en 12:30 uur bij de ingang van iedere garage gastvrouwen en -heren die kortingskaartjes uitdelen. In parkeergarage Scheepjeshof is de slagboom geopend tot 12:30 uur, zodat je gratis naar buiten kunt rijden.

Deelnemende garages
De actie geldt voor de volgende parkeergarages:

  • Q-park Passage
  • Q-park Corridor
  • Gemeentehuis
  • Tricotage
  • Arie van Hensbergen
  • Scheepjeshof

Straatparkeren
De actie geldt alleen in de overdekte parkeergarages. Straatparkeren, parkeren op parkeerterrein Duivenweide/Lampegiet en Hoogvliet/ Brouwerspoort zijn dus uitgesloten van de actie en daar kun je dus gewoon betalen bij de automaat.

Meer informatie over de actie vind je op www.winkelstadveenendaal.nl/parkeeractie.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…