Gratis entreetickets Kids Corner voor Voedselbank

Datum: 
29-07-2019

VEENENDAAL – De eerste week van de Kids Corner zit erop! Na ontvangst van de eerste kids, hebben de ondernemers van Passage Corridor een schenking gedaan. Om ervoor te zorgen dat iedereen in Veenendaal de mogelijkheid krijgt om deze zomervakantie te komen genieten van de Kids Corner, zijn circa 120 gratis entreetickets overhandigd aan de Voedselbank. De tickets werden overhandigd door Manon Selhorst (Jones & Jones en tevens bestuurslid Ondernemersverenging Corridor-Passage).

De zomerse temperaturen lopen inmiddels hoog op, maar in Passage Corridor kan je de verkoeling opzoeken. De Kids Corner is de perfecte plek om zomervakantie te vieren. De Kids Corner is overdekt en je kunt hier dus ook terecht wanneer het weer zal omslaan. De Kids Corner is ingericht met verschillende speelmogelijkheden, waaronder springkussens, een ballenbak, voetbalveld en een bungeerun. Kinderen kunnen ongelimiteerd spelen, voor een entree van €1,-.

Gedurende de gehele vakantie t/m zaterdag 31 augustus, is de Kids Corner geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag. De Kids Corner is te vinden in Corridor 59, naast La Place. Geopend op de volgende dagen en tijden: Woensdag: 12.00 – 17.00 uur Vrijdag: 12.00 – 17.00 uur Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur.