Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Genomineerden voor het Business Event Veenendaal 2022

De Genomineerden voor het Business Event Veenendaal 2022 zijn bekend. Op 12 september staan op het podium in de categorie Jonge ondernemer/onderneming Bar en Borrels, BVS Sociaal Metaal en VANcreators. In de categorie MKB/Detailhandel zijn All Care, Cafetaria ’t Huus 2.0 en Ingenious Group genomineerd en bij Grootzakelijk zijn dat Doornenbal groep, Movexx Intenational en McDonald’s Veenendaal.

Erkenning voor goed ondernemerschap
Middenin onzekere tijden plannen maken voor de toekomst: dat is ondernemen. En ook in tijden van tegenslag ontstaan nog steeds nieuwe, succesvolle bedrijven en weten bestaande ondernemers met creatieve oplossingen te komen. De Voordrachtscommissie had weer mooie voorbeelden hiervan verzameld, waaruit de jury een selectie maakte om te bezoeken. Uiteindelijk hoorden negen ondernemers een week geleden dat zij dit jaar een podiumplaats verdienen. Tijdens de pitchbijeenkomst in het gemeentehuis maakten de Genomineerden duidelijk waarin zij zich onderscheiden. De jury was onder de indruk van de verhalen en het is duidelijk dat het niet makkelijk wordt om te bepalen wie uiteindelijk per categorie met de eerste prijs naar huis gaat.


Rabo Publieksprijs
Vanaf nu brandt ook de strijd los om de Rabo Publieksprijs. De Genomineerden zullen relaties, klanten, familie – kortom iedereen – oproepen om eenmalig zijn of haar stem uit te brengen via de website. Ook u kunt tot en met 11 september 17 uur uw stem uitbrengen.


Dankzij Hoofdsponsors en Businesspartners
De steun van het bedrijfsleven om er op 12 september weer een spectaculaire feestavond van te maken, is onmisbaar. Olenz Notarissen heeft, na het faillissement van de vorige eigenaar, in 2019 de rechten opgekocht en gratis ter beschikking gesteld aan de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV), onder voorwaarde dat de BOV het evenement organiseert. Onlangs tekenden Hoofdsponsors gemeente Veenendaal en Rabobank Vallei en Rijn meerjarencontracten om het evenement voort te zetten, net als acht Businesspartners en diverse andere sponsoren. Er wordt dan ook nu al uitgekeken naar 12 september, als dit ondernemersfeest van het jaar gehouden wordt in de Basiliek. Toegangskaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van de Basiliek.


Foto: Annemarie Bakker

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Veenendaal on ice 2023

Na jaren van afwezigheid is de ijsbaan ‘Veenendaal On Ice’ terug van weggeweest. De vierde editie van de…
 
Meer info

Kerststukjes maken met Groei & Bloei

Het was de afgelopen jaren een groot succes, dus ook dit jaar kunnen volwassenen en kinderen kerststukjes…
 
Meer info

Live kerstmuziek

Geniet van heerlijke kerstmuziek op diverse plekken door de binnenstad. Laat je tussen 13.00 en 17.00 uur…