Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Gelukkige winnaars tijdens Woonweek in Winkelstad Veenendaal

Van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 juni stond Winkelstad Veenendaal in het teken van woonwinkels, concept-stores en interieurzaken. De Woonweek bood bezoekers de gelegenheid om de woonroute te volgen en zich te laten inspireren door de laatste trends op woongebied. Langs alle woonwinkels in het centrum van Veenendaal werden bezoekers verrast met een scala aan unieke decoratieve items, meubels en volledig ingerichte ruimten. Daarnaast maakten bezoekers kans op aantrekkelijke prijzen. Afgelopen donderdag 15 juni waren de drie hoofdprijswinnaars uitgenodigd bij Kvik Keukens op de Brouwersgracht om hun prijs in ontvangst te nemen. 

Over de Woonweek
Bij bezoek aan een of meerdere deelnemende winkels aan de woonroute ontving men een kanskaartje. Elk kanskaartje was voorzien van een unieke code. Wanneer de unieke code die op de kanskaart vermeld staat op de website van Winkelstad Veenendaal werd ingevuld, maakte men kans op mooie prijzen. "We zijn verheugd dat zoveel mensen hebben deelgenomen aan de Woonweek en hebben genoten van de diverse woonwinkels en concept-stores in Winkelstad Veenendaal", aldus Binnenstadsmanager Henny Jansen.

Gelukkige prijswinnaars
De eerste prijs, een interieurcheque ter waarde van 1.250 euro van Van Woerden Wonen, is gewonnen door mevrouw van Meijeren uit Veenendaal. Een gelukkige mevrouw van Meijeren vertelt: "Ik ben erg blij met de prijs. Ik had iets moois gekocht bij Van Woerden Wonen en kreeg een kanskaartje mee. Het is dus heel mooi dat ik nu weer terug mag met deze prijs. Ik kan daar absoluut iets moois uitzoeken, dat komt wel goed!" De tweede prijs, een op maat gemaakt kleuradvies voor de woon- of slaapkamer ter waarde van 750 euro bij Ontwerpstudio Brouwersgracht, is gewonnen door Els Hardeman uit Lunteren. Els Hardeman deelt haar enthousiasme: "Ik ging een dagje winkelen in Veenendaal. Ik kreeg bij de Violier een kanskaartje mee en ik besloot mee te doen met de actie. Nu heb ik deze mooie prijs gewonnen. Ik heb er nog niet direct een invulling voor, maar dat komt wel goed. Ik ga daar nog eens rustig over nadenken." De derde prijs, een prachtige Teddy fauteuil ter waarde van 599 euro, is gewonnen door Elly Becker uit Amsterdam. Elly Becker reageert enthousiast: "Wat een mooie verrassing. Ik kom uit Amsterdam en zit heerlijk op de camping in Harskamp. We dachten: laten we eens gaan winkelen in Veenendaal. Ik had nooit verwacht zo'n mooie prijs te winnen. We zijn er erg blij mee en weten er zeker een mooie plek voor te vinden."

"We hopen met de actie de mooie woonwinkels die ons centrum rijk is extra in het zonnetje gezet te hebben. We willen iedereen die heeft meegedaan met de Woonweek hartelijk danken en alle winnaars van feliciteren met hun fantastische prijzen." Aldus Henny Jansen van Winkelstad Veenendaal.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Kickstart; Graffiti kunst maken! - Vlow0318

Graffiti kunst maken In deze workshop leer je de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti…
 
Meer info

FabLab workshop: Bloemen voor mama

Dit keer gaan we in het FabLab iets moois maken voor alle mama's. Wát we precies gaan maken, dat is nog een…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Moederdag bloemetje

Kom je zondag 12 mei ook gezellig knutselen bij de ‘DIY (Do It Yourself) Knutseltafel’? Op de knutseltafel…