Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Gegarandeerd geslaagd voor je interieur bij Room108

Veenendaal Met de komst van Room108 wordt een bezoek aan de Hoogstraat voor iedereen die op zoek is naar een passend interieur, nu nog completer. Zaterdag 6 april opent een nieuwe interieur- en woonwinkel ‘Room108’ aan de Hoogstraat 9 in Veenendaal. De vestiging in Veenendaal is naast Amsterdam en Eindhoven de enige winkel welke het volledige assortiment van Room108 voert.

Over Room108
Bij Room108 kun je terecht voor een uitgebreide collectie hippe en eigentijdse meubelen bestaande uit bankstellen, hoekbanken, fauteuils, tafels, stoelen, kussens en woonaccessoires en decoratie. Het unieke is dat een bankstel of hoekbank bij Room108 volledig op maat kan worden samengesteld. Denk hierbij aan de afmeting, materiaal, kleur etc. op deze manier slaag je bij Room108 gegarandeerd en is een bank altijd perfect passend bij jouw interieur. De ontelbare variaties en mogelijkheden zijn typerend voor Room108. Alleen de stoffencollectie bestaat al uit meer dan 700 verschillende kleuren. In de openingsweek trapt Room108 af met een leuke openingsactie: Bij aankoop van een bankstel, 2 sierkussens naar keuze gratis.

 

Meer informatie? Kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden of kijk op www.room108.nl.

 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.