Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Feestelijk 5-jarig jubileum van de Stadswinkel

Het is feest in de Stadswinkel. De hotspot voor bijzondere Veenendaalse cadeaus, rondleidingen en informatie viert de hele maand mei zijn 5-jarige jubileum.

Stadswinkel Veenendaal
In hartje Veenendaal vind je de Stadswinkel, op de begane grond van De Cultuurfabriek. Hier staat Veenendaal centraal, met allerlei cadeaus producten door Veenendalers en/of met Veenendaalse materialen, praktische informatie over de stad, rondleidingen en meer.

In mei bestaat de Stadswinkel 5 jaar vol bijzondere Veenendaalse herinneringen, verhalen, producten en ervaringen. Vanaf het begin zet de Stadswinkel iconische Veenendaalse momenten centraal. Met als toppunt wellicht de miniatuurversie van de stenen schaapjes onder de Van Kreelpoort, die exclusief in de Stadswinkel te vinden zijn.

Feest!
Tijdens de hele maand mei vind je allerlei bijzondere extra’s in de Stadswinkel. Iedereen die ten minste €5 besteedt in de Stadswinkel ontvangt een heerlijke attentie. Ook is er een winactie vol Veense verhalen, waarbij de winnaar naar huis gaat met een groot Veenendaals prijzenpakket. Hou de Facebookpagina van de Stadswinkel in de gaten voor meer.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…