Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Extra fietsparkeerplaatsen op dinsdag en zaterdag

Sinds kort mogen er geen fietsen meer geparkeerd worden in de Hoofdstraat op dinsdagochtend en zaterdag. Deze maatregel is genomen door de gemeente Veenendaal, omdat op deze dagen de warenmarkt in de Hoofdstraat staat en het dan lastiger is om 1,5 meter afstand te houden. Het niet parkeren van fietsen in de Hoofdstraat is tijdelijk, maar nu wel noodzakelijk. Alleen zo kan de markt openblijven en kunnen er veilig boodschappen worden gedaan. Er zijn een viertal extra fietsparkeerplaatsen gemaakt op:

  • Het Scheepjeshofplein,
  • Hoogstaat,
  • Bernard van Kreelpoort
  • Kerkewijk (voor Restaurant ’t Zusje)

Uitzondering
Speciaal voor mensen, die de fiets gebruiken als rollator, kinderwagen of transportfiets is er een uitzondering gemaakt. Vóór 09.30 uur mogen zij met de fiets aan de hand over de markt en door de Hoofdstraat wandelen. Het is niet toegestaan de fiets te parkeren, de fiets moet aan de hand worden gehouden. Zodra de situatie rondom Corona verandert, zal worden bekeken of de fietsparkeer-maatregel teruggedraaid kan worden.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…
 
Meer info

Veenendaal Lacht - Diverse comedians

Voor het derde seizoen kun je bij Theater Lampegiet terecht voor een avond buikspieren trainen bij Veenendaal…
 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…