Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Expositie Beeldend Veenendaal in Pasage Corridor

Woensdag 3 juni, opende de expositie van Beeldend Veenendaal haar deuren in Passage Corridor! Deze tijdelijke expositie geeft bezoekers van het winkelcentrum een kijkje in de creativiteit van Veenendaal en is te vinden naast La Place.

Tijdens deze tentoonstelling zijn verschillende kunststukken te zien, gemaakt door amateurkunstenaars uit Veenendaal. Daarnaast hebben de vijf middelbare scholen in Veenendaal een hoek gekregen, waarin de kunstwerken worden tentoongesteld die door de leerlingen zijn gemaakt.

In de expositie zijn fotografie, schilderijen en beelden te zien met verschillende onderwerpen. Een deel van de expositie is tevens ingericht om stil te staan bij 75 jaar vrijheid in Nederland. Bezoek de expositie in Passage Corridor, naast de La Place, op woensdag 3 t/m zondag 7 juni en woensdag 10 t/m vrijdag 12 juni van 13.30 – 16.30 uur.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…