Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Escaperoom The Circle zoekt undercover agenten!

The Circle Veenendaal, al ruim twee jaar gevestigd aan het horecaplein in Veenendaal, lanceert binnenkort hun nieuwste escaperoom: ‘Nmare’. Dit is de 3e escaperoom op deze locatie en zit bomvol nieuwe puzzels, uitdagingen en belevingen. Stap in de rol als undercover agent, infiltreer in een bedrijf en probeer samen met je mede agenten te achterhalen wat er gebeurd is, voordat het te laat is.

“Deze escaperoom is qua ruimtes ontzettend groot opgezet, de ‘agenten’ zullen zich verbazen” verteld bedenker Rolf van der Kaaden. “Daarnaast is deze kamer wat spannender dan de andere twee kamers met hier en daar leuke jumpscares!”

Er is een intern bericht uitgestuurd naar alle agenten die op dit moment op non-actief staan:
“Het bedrijf Nmare Laboratories presenteert de uitvinding van de eeuw en doen zich voor als dé wereld verbeteraars van de 21ste eeuw. ‘The Circle’ heeft onlangs ontdekt dat het bedrijf Nmare alleen maar bestaat als dekmantel om het levensgevaarlijke virus ‘Ether’ te ontwikkelen en te verspreiden. Agent 159 is als undercover agent gestuurd om op onderzoek uit te gaan en om te achterhalen wanneer het virus klaar zal zijn. Op vaste tijden is er een contact moment zodat informatie gedeeld kan worden en de veiligheid kan worden gegarandeerd. Helaas is er de afgelopen 72 uur niets meer vernomen. We roepen elke agentschap op om zich te melden! We moeten nagaan wat er met agent 159 is gebeurd en achterhalen of we nog iets kunnen beginnen tegen het Ether virus’.

Mede eigenaar Joris: “Deze escaperoom is vanaf circa 15 jaar met begeleiding en met 3 tot 8 personen te spelen, we raden een team van 5 personen aan. En het is van belang dat je enigszins behendig bent en je niet bang bent voor een ladder of klein gangetje!” Maar wees niet gevreesd: onze escaperoom wordt volledig gemonitord door onze ervaren escaperoom operators en is voorzien van sprinklers, rookmelders, paniek-/noodverlichting, noodstoppen en een koppeling naar de brandmeldinstallatie. Je kunt je dus gerust een uur helemaal laten gaan in het verhaal en de beleving.

De nieuwe escaperoom “Nmare Laboratories” is vanaf oktober te spelen. Kijk op www.circleveenendaal.nl voor meer informatie of bel The Circle om je aan te melden als undercover agent: 0318-769173.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…