Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Enthousiaste fans ontmoeten hun idolen van Holland's Next Top Model in Veenendaal

Veenendaal – Voor de fans van Holland’s Next Top Model was het afgelopen zaterdag een feestje. De laatste tien kandidaten van het populaire RTL 5 programma liepen een modeshow in hartje Veenendaal en ontmoeten daar hun fans.

Tijdens de Holland’s Next Top Model Fandag kwamen veel fans uit heel het land naar Veenendaal. Hier konden de fans met hun favoriete kandidaten op de foto en maakten ze kans op een meet & greet. Ook zagen de enthousiaste fans alle kandidaten schitteren op de modeshow in verschillende outfits van lokale ondernemingen. De haarstyling werd gedaan door Markanti, de sieraden door HiP en de kleding werd verzorgd door Boavista en de ANWB. De kandidaten zijn allemaal opgemaakt door INGLOT met de Holland's Next Top Model Favorites producten.

Voor de tien overgebleven kandidaten van Holland’s Next Top Model was de Fandag een opdracht van het televisieprogramma. Tijdens de HNTM Fandag konden de kandidaten laten zien hoe ze met fans, media en populariteit omgaan. De modellen namen dan ook de tijd om met alle fans op de foto te gaan en hebben tijdens de meet & greet veel fans kunnen ontmoeten. Ook de jongste meet & greet winnaar ooit was hier aanwezig. De kandidaten vonden het ontzettend leuk om hun fans te zien en te spreken.

De Holland’s Next Top Model Fandag werd georganiseerd door cosmeticamerk INGLOT in samenwerking met Winkelstad Veenendaal en Videoland. De opnames van de Fandag zijn half december te zien bij RTL en Videoland.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…