Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Eerste winnaar Veenendaal Loves Fashion Weeks blij verrast

Voor de derde keer organiseert Stichting Winkelstad Veenendaal de Veenendaal Loves Fashion Weeks. Tijdens deze weken staan mode, modetrends en ondernemers met een modezaak in het centrum van Veenendaal centraal. Winkelend publiek maakt kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag van de nieuw gekochte outfit!

Veenendaal Loves Fashion Weeks
Na het succes van de vorige edities, kon een derde editie niet uitblijven. Winkelstad Veenendaal promoot de modeweken door middel van korte video’s die opgenomen zijn bij modezaken in het centrum van Veenendaal. Daarin vertellen ondernemers over hun winkel en mooie merken en staan ze stil bij de laatste modetrends dit voorjaar. Daarnaast is er voor het winkelend publiek een leuke actie. Scan je kassabon en win het aankoopbedrag van je nieuwe outfit terug. De hoofdprijs wordt twee keer uitgereikt en de eerste gelukkige is bekend…


Eerste winnaar
Binnenstadmanager Henny Jansen mocht de eerste cheque a
220,46 overhandigen aan Theo Willemsen uit Beuningen. ‘’Voor zo’n mooi bedrag komen ik en mijn vrouw graag vanuit Beuningen naar Veenendaal rijden!’’ Zegt Theo lachend. Theo heeft speciaal voor de gelegenheid de outfit aangetrokken die hij gekocht heeft bij Van Dal Mannenmode. De Veenendaal Loves Fashion Weeks lopen nog tot en met zondag 3 april a.s. De tweede winnaar van het aankoopbedrag wordt op 4 april geselecteerd.