Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Een schatkamer aan hand-picked vintage items bij ‘Thuis Bij Mau’

Veenendaals nieuwste winkelaanwinst ‘Thuis Bij Mau’ opende vorig week in de Passage 20. Thuis Bij Mau is een ware schatkamer aan hand-picked vintage items voor je interieur en accessoires om je ideale plaatje af te maken.

Eigenaresse Maureen Berntsen reist binnen Europa haar geheime adresjes af om het Veenendaalse kooppubliek te voorzien van originele kleinmeubelen. Maar je kunt hier ook terecht voor een bijzonder cadeau. Wees ervan verzekerd dat ook de verpakking bijzondere aandacht krijgt. 

Vanuit de samenwerking van het door de gemeente Veenendaal geïnitieerde traject Startup Veenendaal en ARC Real Estate Partners (Passage/Corridor) kan, wat begonnen is als hobby en reeds via internet een succes is gebleken, nu een vervolg krijgen in de Passage 20.

Naast kleinmeubelen en bijpassende accessoires kun je hier ook terecht voor bijzondere stainless steel sieraden.

Op vrijdag 30 augustus om 16.30 uur zal wethouder Dylan Lochtenberg de feestelijke opening verrichten. Dus even geduld nog, vanaf eind augustus ben je van harte welkom bij ‘Thuis bij Mau’. Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op de Instagrampagina van Thuis Bij Mau.

 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Veenendaal on ice 2023

Na jaren van afwezigheid is de ijsbaan ‘Veenendaal On Ice’ terug van weggeweest. De vierde editie van de…
 
Meer info

Kerststukjes maken met Groei & Bloei

Het was de afgelopen jaren een groot succes, dus ook dit jaar kunnen volwassenen en kinderen kerststukjes…
 
Meer info

Live kerstmuziek

Geniet van heerlijke kerstmuziek op diverse plekken door de binnenstad. Laat je tussen 13.00 en 17.00 uur…