Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Een nieuw tijdperk voor Beddenspecialiast Turkesteen

Wie aan bedden denkt, denkt aan Turkesteen. Al 65 jaar lang een begrip in Veenendaal en daarbuiten. Op 15 januari 2020 heeft Albert den Herder de zaak aan ’t Gelderland 1-3 van Jaap Jan Achterberg overgenomen. De expertise blijft ook met de nieuwe eigenaar gewaarborgd. Sterker nog, de nieuwe eigenaar heeft in Harderwijk ook een beddenspeciaalzaak en bundelt de kennis en kunde van beide zaken. Overigens blijft het team van Turkesteen volledig intact en wordt dit verder uitgebreid met een styliste.

Een nieuw tijdperk
Na de overname begon de grondige verbouwing van het pand waarbij zaken als schilderwerk, verlichting, verwarming en de uitbreiding van de textielhoek aan bod zijn gekomen. Maar ook de huisstijl en website zijn vernieuwd. Bij Turkesteen werken ze met de nieuwste technologische snufjes op gebied van slapen. Bijvoorbeeld een slaapID waarmee het slaapgedrag gemeten wordt. Hierdoor kan het meest optimale matras, volledig aangepast aan je slaapbehoefte, worden samengesteld. Ook buiten winkeltijden kan er een afspraak gemaakt worden in de zaak. Ook wordt er desgewenst bij de levering van je nieuwe bed, je oude bed kosteloos meegenomen.

Over Turkesteen
65 jaar geleden in 1955 startte Jacob Turkesteen een textielwinkel waarbij ook bedden verkocht werden. In 1972 nam zoon Jan de zaak over en spitste zich volledig toe op bedden. Een specialist was geboren. In 1979 startte de neef van Jan, Jaap Jan Achterberg in de zaak, nam het uiteindelijk van zijn oom over en zette het bedrijf met succes voort waarna het in 2020 in handen kwam van de huidige eigenaar Albert den Herder.

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.turkesteen.nl.

 

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…
 
Meer info

Veenendaal Lacht - Diverse comedians

Voor het derde seizoen kun je bij Theater Lampegiet terecht voor een avond buikspieren trainen bij Veenendaal…
 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…