Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Een betrouwbaar adres voor de mooiste dag van je leven

Trouwplannen of op zoek naar een betrouwbaar adres met vakkundig advies voor dé jurk voor de mooiste dag van je leven? Sinds 1 september 2021 kun je daarvoor terecht bij bruidsmodezaak Corale in het centrum van Veenendaal. Eigenaresses Corine Meijer en Alexandra Jans hebben jarenlange ervaring binnen de bruidsmodebranche en zijn bovendien ex-collega’s. Alexandra is bruidstyliste en richt zich voornamelijk op de begeleiding van de bruiden van het begin tot het eind in het proces van het kiezen van een jurk. Haar collega Corine is een ervaren bruidscoupeuse en naast dat zij de bruiden adviseert in de winkel is zij ook verantwoordelijk voor het vermaken van de jurken tot perfect passende en aansluitende droomjurken.

Open en transparant
Door de ervaring binnen de branche doen ze de dingen net even anders. De winkel is open en transparant en zo ook hun werkwijze. ‘’Wij begeleiden je volledig bij het proces van de aanschaf van je bruidsjurk. Je kunt bij ons met óf zonder afspraak binnenlopen. Mocht je jouw droomjurk gevonden hebben dan vermaken wij deze in ons eigen atelier’’. Corale stelt bovendien geen maximum aan het aantal mensen dat je mag meenemen tijdens het passen van jouw trouwjurk. ‘’En mocht je uiteindelijk toch twijfelen over je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen ruilen’’ verteld Alexandra.

Assortiment
Bij Corale kun je terecht voor alle denkbare stijlen als het gaat om trouwjurken. Van Klassiek romantisch tot trendy of bohemian. Alle jurken worden door de dames zelf ingekocht en hebben kwaliteit hoog in het vaandel. De designers van de jurken zijn divers en variëren van Italiaanse designers tot Nederlandse, Belgische of Australische designers. De prijzen zijn schappelijk. Er is daardoor voor elke bruid en budget een prachtige jurk te vinden. ‘’Bovendien hebben we jurken tot maat 54’’ benadrukt Corine ‘’We willen dat elke bruid zich hier op haar gemak voelt, in een ongedwongen sfeer haar trouwjurk kan passen en met een goed gevoel naar huis gaat’’.

Bekijk de winkel hier


Meer informatie? Kijk dan op www.bruidsmodecorale.nl of loop binnen in de winkel aan de Hoofdstraat 118b. Op vrijdagavond is Corale alleen geopend op afspraak.