Echt Traditioneel Grieks en Mediterraans eten bij OMEGA

Datum: 
03-03-2020

Eind 2019 opende Grieks en Mediterraans restaurant OMEGA officieel haar deuren. Voorheen zat op exact deze plek ook een Grieks restaurant maar de zaak is overgenomen door de in Parga, Griekenland geboren Alexandros Ntokos. Alexandros heeft het restaurant compleet gerestyled. Een nieuw uiterlijk, nieuwe naam en een heerlijk en diverse menukaart zijn daar het resultaat van. ‘’Bij OMEGA staat kwaliteit voorop en word je echt in de watten gelegd, we werken met verse producten en hebben heerlijke Griekse wijnen’’ aldus eigenaar Alexandros.

De verfijnde Griekse keuken
Bij Omega kun je genieten van de verfijnde Griekse keuken met de bekende liefde voor lekker eten. Op de menukaart staan diverse bekende en traditionele gerechten zoals moussaka, souvlaki, lams koteletten en tzatziki. Maar ook een zeer ruim aanbod van heerlijke, niet alledaagse Griekse en mediterrane gerechten waaronder zalm-, en rundercarpaccio, verse kalimaria, mosselen of de verfijnde ossenhaas.

Nafatelen
Het sfeervolle restaurant aan de J.G. Sandbrinkstraat 43 is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 16.30 tot 21.30 uur. Natafelen is uiteraard toegestaan, dit is juist gezellig aldus het Omega Team. Reserveren kan online via de website of telefonisch door te bellen met 0318-526708. Gewoon langskomen mag uiteraard ook. Je favoriete gerecht afhalen is ook mogelijk, je krijgt dan zelfs 10% korting! Meer informatie of het menu alvast bekijken? Kijk dan op www.omegarestaurant.nl.