Overslaan en naar de inhoud gaan
 

‘East meets West’ bij TIGA Streetfood & Cocktails

Aan de Sandbrinkstraat is een nieuwe hotspot geopend: TIGA Streetfood & Cocktails! Bij TIGA draait het om gevarieerde gerechten uit twee smaakvolle continenten: Azië en Zuid-Amerika. Het concept biedt een onvergetelijke eetervaring voor liefhebbers van avontuurlijke smaken. Bij binnenkomst word je meteen ondergedompeld in een levendige en bruisende sfeer. Het sfeervolle restaurant biedt plaats aan 220 gasten en is dagelijks geopend tot ten minste 23.00 uur. Elke zaterdagavond zorgt een DJ voor de nodige sfeer tot in de late uurtjes.

Van ‘Spiced Mango’ tot ‘Pornstar Martini’
Een grote open bar, levendige muurschilderingen, gezellige zitplaatsen en een tot in de puntjes verzorgde ambiance. Dat is wat je aantreft bij binnenkomst bij TIGA. ‘’TIGA betekend drie in het Indonesisch en verwijst naar de andere concepten die we ook in Veenendaal hebben’’ zegt eigenaresse Mandy de Jongh lachend. ‘’Die ken je vast ook, Tres Tapas en 3Zussen! Ik run TIGA samen met mijn partner, mijn vader en zijn vrouw’’. Naast het heerlijke eten biedt TIGA Streetfood & Cocktails ook een uitgebreide selectie van exotische drankjes. Of je nu kiest voor een ‘Spiced Mango of een good old ‘Pornstar Martini, er is altijd een drankje dat perfect past bij je gerecht. Voor de liefhebbers is er ook een groot aanbod alcoholvrije cocktails, beter bekend als mocktails. ‘’Elke zaterdag is hier een live DJ die zorgt voor een relaxte sfeer voor bij je hapje en cocktail. Hij draait fijne muziek, voornamelijk Urban, R&B en gave muziek van nu’’ zegt Mandy enthousiast.

Onbeperkt genieten
Op de kaart staan bijzondere gerechten uit twee smaakvolle continenten: Azië en Zuid-Amerika. Denk bijvoorbeeld aan Oosterse gerecht zoals Babi Pangang, Won Ton en crème brûlée met pandan en kokos of gerechten die je zo op een menukaart in Zuid-Amerika kunt tegenkomen als guacamole, en een biefstukje met chimichurri. Je kunt komen genieten van al het lekkers van de kaart voor een vast bedrag, inclusief desserts voor € 37,80 (excl. drank). Kinderen van 4 t/m 7 jaar zijn welkom voor €11,50; kinderen van 8 t/m 12 jaar € 16,75. Er mogen 3 gerechten p.p. per ronde besteld worden.

Bekijk het restaurant hier


Meer informatie? Kom langs in het restaurant aan de J.G. Sandbrinkstraat 35 of kijk op www.tigastreetfood.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Herdenking 4 mei

Ook dit jaar gedenken wij in Veenendaal. Graag nodigen wij u uit om samen 2 minuten stil te zijn en te…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…
 
Meer info

Voorstelling: Jip de Handpop en lammetje Bengel

Jippie! Jip de Handpop komt naar de Bibliotheek! Jip de Handpop vertelt de kinderen over lammetje Bengel.…