Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Dit is de nieuwe salon van Markanti Hair & Beauty

Echt een moment voor jezelf. Wanneer is de laatste keer dat jij jezelf zo’n moment hebt gegund? Bij Markanti Hair & Beauty hebben ze daar hun passie van gemaakt. Jouw haar mooi en gezond maken is hun prioriteit. Saai en standaard? Daar houden ze bij Markanti niet zo van. Ook niet van kleurloos. Daarom matchen zij jou persoonlijkheid met een kapsel én kleur die echt bij je past. ‘’Een kapsel dat het beste in jou naar boven haalt en de sterke punten in je gezicht benadrukt’’ aldus eigenaresse Angeline van Ginkel. ‘’Bij Markanti ga je niet ‘even naar de kapper’ maar ga je voor een echte beleving’’.

Volledige beautybeleving
Voor een beleving ben je bij Markanti wel aan het goede adres. Wanneer we de bijzonder kapperszaak en beautysalon binnenlopen schittert het goud, luxe materialen en warme sfeer ons tegemoet. Op de begane grond zien we een ruimte die ingericht is voor allerlei behandelingen van ‘Hair Spa’ tot Blow Dry Bar en luxe lederen stoelen voor een kleurbehandeling, het zetten van hairextensions of nieuw trendy kapsel. Tijdens je haarbehandeling is het bij Markanti ook mogelijk om prachtige acrylnagels te laten bij nagelstyliste Ellen. Je kunt kiezen voor een ontspannen manicure, acrylnagels of voor een Gellak tot twee weken blijft zitten. Ook voor de mooiste cadeaus zoals trendy sieraden, haaraccessoires, fashion en lifestyle producten ben je bij Markanti aan het juiste adres.

Meer informatie of reserveren? Kijk dan op www.markanti-hair.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…