Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Derde winnaar Veenendaal Loves Fashion Weeks bij Score

Afgelopen maand werd door Winkelstad Veenendaal de Veenendaal Loves Fashion Weeks georganiseerd. Tijdens deze modeweken stonden mode, modezaken en de ondernemers van de binnenstad centraal. Op de social mediakanalen waren de video’s van ondernemers waarin ze je bijpraten over de laatste trends en kleuren op fashiongebied terug te vinden. Bovendien kon je door de aankoopbon te uploaden op de actiepagina je aankoopbedrag terugwinnen.

Derde winnaar bij Score
‘’We hadden als gezin een fotoshoot, dus daarom had ik een set nieuwe kleding bij Score gekocht, ik ben blij dat ik dit niet online gekocht heb’’ aldus Guido van Laar. Hij werd door een medewerker geattendeerd op de actie en besloot daarop deel te nemen. ‘’Tijdens het afrekenen kreeg ik een kaartje waarop de medewerker me aanraadde om het gewoon een te proberen, wie weet win je zei zij’’ aldus Guido. ‘’Ik heb de bon bewaard en besloot op een zondag de bon te uploaden, een goede beslissing’’ lacht Guido. De Veenendaal Loves Fashion Weeks zijn met de uitreiking van de laatste cheque aan Guido van Laar bij Score officieel ten einde. ‘’We kijken terug op een wederom zeer geslaagde Veenendaal Loves Fashion Weeks. We hebben veel aanmeldingen ontvangen en leuke reacties gekregen op de video’s van de ondernemers die onze binnenstad rijk is’’ aldus Henny Jansen.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…