Overslaan en naar de inhoud gaan
 

DekaMarkt opent 99e winkel in De Scheepjeshof

8 december 2021 opende DekaMarkt een winkel in winkelcentrum Scheepjeshof in Veenendaal. Met de winkel in Veenendaal komt het aantal DekaMarkt winkels op 99. De winkel komt op dezelfde plek als waar voorheen supermarkt Boni gevestigd zat. Al is het wel dat de winkel na een grondige verbouwing een totaal nieuwe en eigentijdse make-over heeft ondergaan.

Bij aankomst bij de supermarkt valt direct het open en moderne karakter van de supermarkt op. Je loopt langs de bloemen en planten zo de overzichtelijke winkel in. Namens de directie zegt Ralf Simons: ‘Het is fantastisch dat wij ook alle inwoners van Veenendaal kennis kunnen laten maken met onze DekaMarkt formule waarin vakmanschap centraal staat. In de winkel is volop aandacht voor vers en service. We zijn niet voor niets dit jaar verkozen tot de meest klantvriendelijkste supermarkt van Nederland.’

In de winkel in Veenendaal maken de klanten kennis met de kernwaarden dagelijks inspirerend, verfrissend verantwoord en uitzonderlijk attent. Naast het ijzersterke aanbod in vlees, brood en groente & fruit is er veel aandacht voor gemak. Er wordt een uitgebreid assortiment aan ultra verse maaltijden aangeboden. In de winkel worden ter plekke verse noten gebrand.

Bekijk de winkel hier


Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.DekaMarkt.nl.