Overslaan en naar de inhoud gaan
 

De hele zomer kans op fantastische prijzen in Veenendaal

Ondanks dat veel Europese landen de grenzen weer openen voor toeristen, blijven de meeste mensen deze zomer in Nederland. De verwachting is dat Nederlanders veel in eigen land vakantie zullen vieren. Speciaal voor de thuisblijvers organiseert Stichting Winkelstad Veenendaal dit jaar het Zomer in Veenendaal Prijzenfestival.

Hoe werkt het?
Van 18 juli t/m 30 augustus krijg je bij besteding €10,- of meer in Winkelstad Veenendaal een gratis kanskaart. Op elke kanskaart staat een unieke actiecode vermeld. De unieke actiecode die op de kanskaart vermeld staat kun je invullen op www.zomerinveenendaal.nl. Zo maak je de hele zomervakantie door, iedere week kans op prachtige prijzen.

Welke prijzen zijn er te winnen?
Door mee te doen maak je de hele zomervakantie lang kans op fantastische prijzen. Wat dacht je van een droomvakantie naar een bestemming naar keuze t.w.v. 1.000,- euro? Een 4K UHD TV t.w.v. 600,- euro of Twinkeling cadeaubonnen t.w.v. 300,- euro. Of een van de vele andere prijzen. Op dinsdag 1 september worden de hoofdprijzen bekend gemaakt! Bekijk alle prijzen op www.zomerinveenendaal.nl/prijzen.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…