Overslaan en naar de inhoud gaan
 

De Fabriek op Zondag is er voor de liefhebbers

In De Cultuurfabriek in Veenendaal bruist het van de activiteiten; van knutselen voor kinderen tot creatieve workshops en muziekoptredens voor volwassenen. Elke zondagmiddag kan iedereen vanaf circa 14.00 tot en met 16.00 uur langskomen in de centrale hal voor leuke activiteiten voor jong en oud!

De komende weken op de planning:

Workshop: Zelfportret Tuften
Tuften is een eenvoudige techniek die vaak gebruikt wordt om hoogpolige tapijten te vervaardigen. Maar tuften is ook geschikt om met tijd en aandacht unieke kunstwerken te maken. Door met je handen bezig te zijn, krijg je rust in je hoofd, inzicht in jezelf en wordt de stresscyclus doorbroken. Al werkend aan je zelfportret, ga je op een praktische manier aan de slag met een aantal mooie ideeën en wijsheden uit Japan. Doe mee op zondagmiddag 20 februari. Tickets kosten €5 in verband met de materiaalkosten.


Vlow Lazy Sunday Sessions
Ben jij ook toe aan een heerlijke luie, muzikale zondag? Dan heb je geluk, want de maandelijkse Vlow0318 Lazy Sunday Sessions strijkt op zondagmiddag 27 februari neer in De Cultuurfabriek! Sit back, relax en luister naar de muziek van verschillende lokale singer-songwriters. De perfecte manier om te genieten van je luie zondagmiddag 27 februari. Reserveer alvast gratis een plekje via de biebwebsite of bij de servicebalie van De Cultuurfabriek.


Meer informatie
Er is elke zondag wel iets te beleven in De Cultuurfabriek. Bekijk alle zondagactiviteiten op www.bibliotheekveenendaal.nl/defabriekopzondag. Meld je aan via de website of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

De Fabriek op Zondag wordt mede mogelijk gemaakt door Veenendaal Fonds en MAAK Veenendaal.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Vlow On The Beach

Vlow on the Beach vindt plaats op donderdag 18 augustus van 16:00 tot 23:00 uur op het marktplein in…
 
Meer info

Voute party met Q-music

Op vrijdag 19 augustus 2022 is er weer de Voute party met Q-music! Zet hem in je agenda en tag je Voute party…
 
Meer info

Zaterdagmarkt

Elke zaterdag is er vanaf 08.30 tot 17.00 markt in Veenendaal. Kom eens gezellig langs en sla je wekelijkse…