Overslaan en naar de inhoud gaan
 

In De Cultuurfabriek is weer van alles te doen

Beetje bij beetje komt ook in De Cultuurfabriek alles weer op gang. Een groot deel van de activiteiten kan weer worden opgestart (binnen de huidig geldende maatregelen); het Mamacafé, het Tabletcafé, de voorleesuurtjes, de open inloop van het FabLab, de Stadswandelingen door Veenendaal, de cursussen en workshops van de Bibliotheek: er is een hoop te doen in De Cultuurfabriek!

De Fabriek op Zondag
Er is elke zondag iets te beleven in de centrale hal van De Cultuurfabriek. Van circa 14.00 tot en met 16.00 uur kun je langskomen voor leuke, creatieve, interessante of grappige activiteiten voor jong en oud!

Cursussen en workshops
Bibliotheek Veenendaal biedt een tal van leuke cursussen en workshops aan waar jij aan mee kunt doen. Zo zijn er in februari diverse fotografie- en schildercursussen, kan je leren wol spinnen of polswarmers breien. De hele agenda is te vinden op bibliotheekveenendaal.nl.

Lezingen
Laat je meenemen door Rome, een metropool met een ongekende rijke culturele en culinaire traditie. Aan de hand van vele kleurrijke afbeeldingen en smaakvolle verhalen wandelt cultuurkenner Wim Dooge op woensdagavond 9 februari langs verschillende hoogtepunten van deze prachtige oude stad.

Kunsthistorica Diana Kostman kan je alles vertellen over ontwerper Christian Dior en de geschiedenis van het modemerk Dior, naar aanleiding van de tentoonstelling in het Brooklyn Museum. Reserveer jouw plekje op maandagavond 28 februari.

Laat je verrassen!
Op zoek naar leesinspiratie? Laat je verrassen in de Bibliotheek! Zowel op de jeugd- als volwassenenafdeling zijn vanaf begin februari verrassingstasjes te vinden met daarin drie boeken in een bepaald thema of genre, speciaal uitgezocht door onze deskundige en vooral enthousiaste Biebmedewerkers!

Meer informatie
Alle activiteiten worden georganiseerd binnen de huidig geldende maatregelen. Ook voor gratis activiteiten moet daardoor een plekje worden gereserveerd. Reserveren of tickets kopen kan via www.bibliotheekveenendaal.nl of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Vlow On The Beach

Vlow on the Beach vindt plaats op donderdag 18 augustus van 16:00 tot 23:00 uur op het marktplein in…
 
Meer info

Voute party met Q-music

Op vrijdag 19 augustus 2022 is er weer de Voute party met Q-music! Zet hem in je agenda en tag je Voute party…
 
Meer info

Zaterdagmarkt

Elke zaterdag is er vanaf 08.30 tot 17.00 markt in Veenendaal. Kom eens gezellig langs en sla je wekelijkse…