Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Chocolade liefhebbers opgelet: Chocoladewalhalla geopend in Veenendaal

Wat hebben spijkerbroeken en chocolade met elkaar te maken? Eigenlijk niet zo veel behalve het feit dat Ben Hendriks, voormalig vestigingsmanager van kledingwinkel Tribute in Veenendaal even verderop een ambachtelijke chocolademakerij is gestart. Hiermee heeft Ben zijn oude baan in de mode vaarwel gezegd en stort zich nu volledig op het maken van heerlijke chocolade. Hij kwam met het concept in aanraking in een vestiging van Olala Chocola in Arnhem en bleef hier naar terug komen omwille van het vakmanschap en kwaliteit. Zo kwam Ben - van huis uit banketbakker - op het idee een eigen vestiging in Veenendaal te openen.

De chocolade maakt hij achterin de winkel, in de werkplaats. Er staan diverse machines die de chocolade op de juiste temperatuur houden en een grote werkbank. ‘’Hier kunnen hier in de toekomst ook workshops en kinderfeestjes gehouden worden’’ verteld Ben enthousiast. Even verderop staan zakken met cacao en verse noten, rozijnen en andere heerlijke ingrediënten. De vestiging van Olala Chocola in Veenendaal is de 11e in Nederland verteld Ben. ‘’Je kunt bij ons terecht voor allerlei ambachtelijke bonbons, slagroomtruffels, chocoladeletters in diverse smaken en samenstellingen. In overleg kan er ook een chocoladeletter met een tekst naar keuze speciaal voor jou gemaakt worden.’’

Bekijk de winkel hier

Meer informatie of trek in chocolade gekregen? Kijk dan op www.olalachocola.nl of kom langs in de winkel op Hoofdstraat 25.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…