Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Business Event Veenendaal dit jaar met speciale Winkelstadprijs

Wethouder Marco Verloop ontving de genomineerden 21 juni 2023 in de raadszaal van het gemeentehuis in Veenendaal. Alle bedrijven waren bezocht door een jurylid, maar nu konden zij zich met een pitch van 2 minuten aan de voltallige jury presenteren. Twee genomineerden konden niet aanwezig zijn en spraken de jury toe via een korte video. Op 25 september 2023 worden er 5 prijzen uitgereikt aan de genomineerde ondernemers.

De prijzen waarom gestreden wordt zijn, Jonge Ondernemingprijs, MVO-prijs, Ondernemersprijs, Rabo Publieksprijs en de Winkelstadprijs. De laatste is door de organisatie speciaal in het leven geroepen om het ondernemerschap in de binnenstad extra onder de aandacht brengen. ''Met elkaar bouwen we aan een sterke toekomstbestendige binnenstad. Winkelstad Veenendaal zit vol met prachtige, gedreven ondernemers. Dankzij het Business Event zijn we in staat om die ondernemers die echt het verschil weten te maken, de aandacht te geven die ze verdienen. We hopen dat ze daarmee ook een inspiratiebron vormen voor alle ondernemers'' aldus Binnenstadsmanager Henny Jansen. Iedereen mag tot en met 22 september 12.00 uur eenmalig zijn of haar stem uitbrengen voor de Rabo Publieksprijs.

De Genomineerden voor het Business Event Veenendaal 2023 zijn:

Jonge onderneming
BikeBear
Fruitbewust
Masero Cyber Security

MVO-prijs
De Beer Group
Good Grounds Store
ikwillem.nu

Ondernemersprijs
Dennenhorst
HSO
Pizza on Wheels

Winkelstadprijs
De Violier
Puur Blauw
Van Woerden wonen


Wie de winnaars per categorie worden blijft nog geheim, maar wel is duidelijk dat er op 25 september a.s. twaalf zeer gepassioneerde en betrokken ondernemers op het podium staan. Stemmen voor de Rabo Publieksprijs kan via volgende link: www.businesseventveenendaal.nl/stemmen.

Fotografie: Annemarie Bakker

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Kickstart; Graffiti kunst maken! - Vlow0318

Graffiti kunst maken In deze workshop leer je de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti…
 
Meer info

FabLab workshop: Bloemen voor mama

Dit keer gaan we in het FabLab iets moois maken voor alle mama's. Wát we precies gaan maken, dat is nog een…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Moederdag bloemetje

Kom je zondag 12 mei ook gezellig knutselen bij de ‘DIY (Do It Yourself) Knutseltafel’? Op de knutseltafel…