Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Business Event Veenendaal 2024: met drie genomineerden uit het centrum

Tijdens het Business Event Veenendaal worden de geweldige, veelbelovende, succesvolle en gedreven ondernemers uit Veenendaal in het zonnetje gezet. Ook in de editie van 2024, die op 18 november om 19:30 uur plaatsvindt in Theater Lampegiet, laat de organisator, Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal, graag zien hoeveel verrassende, bijzondere en mooie bedrijven Veenendaal rijk is.

Vakjury en publieksprijs
Er zijn vier categorieën waarin elk drie genomineerden zijn: MVO, Winkelstad, Familiebedrijf en Ondernemersprijs. Tijdens het Business Event Veenendaal bepaalt de vakjury welke ondernemers de prijs mogen ontvangen. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs. De stembussen voor de Rabo Publieksprijs zijn al geopend, dus breng eenmalig je stem uit op jouw favoriet. Stemmen kan hier.

Winkelstadprijs
De afgelopen edities van het Business Event Veenendaal zijn verrijkt met de introductie van de Winkelstadprijs. Deze speciale onderscheiding zet ondernemers uit het centrum extra in het zonnetje. Hun bijdrage aan de levendigheid en aantrekkingskracht van de binnenstad wordt op deze wijze erkend en gevierd. Dit jaar zijn Davelaar Sport, Studio Brouwersgracht en Robert’s Pub genomineerd voor deze prestigieuze prijs. "De ondernemers in het centrum vormen het kloppende hart van Veenendaal," zegt de binnenstadsmanager Henny Jansen. "Met de Winkelstadprijs willen we hun inzet en passie voor de stad erkennen. Hun werk zorgt ervoor dat onze binnenstad een levendige en aantrekkelijke plek is, en dat verdient alle waardering."

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Paul Field & Ralph van Manen

Sommige artiesten zijn een meester in hun vak. En als je het over liedjes schrijven hebt, dan kan Paul Field…
 
Meer info

Paul Field & Ralph van Manen

Sommige artiesten zijn een meester in hun vak. En als je het over liedjes schrijven hebt, dan kan Paul Field…