Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Brasserie Bij Slik wordt Grand Café De Kei

Veenendaal – Op maandag 15 april wordt het nieuwe Grand Café De Kei geopend in winkelcentrum Passage Corridor. Het grand café opent op Tuinstraat 16 in Veenendaal.

Bij Grand Café De Kei worden vanaf maandag 15 april verschillende grill-gerechten uitgeserveerd, waaronder T-Bone steak en Black Angus beef. Daarnaast zullen een aantal biologische en vegetarische gerechten de kaart aanvullen tot een gevarieerd aanbod. Naast de gerechten, wordt er ook aan de beleving gedacht met de verzorging van maandelijks live entertainment. Patrick van Roekel: “Petit Restaurant De Buffel draait uitstekend en na 25 jaar ben je wel eens toe aan een extra uitdaging. Mijn dochter Ramona en ik gaan het avontuur graag samen aan met De Kei”.

In de openingsweek van Grand Café De Kei zijn een tal van verschillende extraatjes verzorgd voor de bezoekers. Meer informatie over Grand Café De Kei is te vinden via www.facebook.com/grandcafedekei.

 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…