Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Boetiek met stijlvolle basics bij ‘Chic by R’ opent op de Brouwersgracht

Rokjes, jurkjes, tops, tasjes, accessoires en nog veel meer voor zowel alledaagse als feestelijke gelegenheden. Dat is wat je bij Chic by R, de boetiek van Rilana Hartman (35), voornamelijk zult tegenkomen. Rilana is in 2021 begonnen met de verkoop van kleding via sociale media en aan huis, waarna zij in 2023 gestart is met haar eigen webshop. Nu wordt haar droom werkelijkheid met haar eigen boetiek op de Brouwersgracht 73.

Stijlvolle basics
Terwijl Rilana samen met haar vriend langs de Brouwersgracht liep, viel haar oog op een pand dat te huur stond. "Ik belde meteen de verhuurder en zette alles in gang," vertelt Rilana enthousiast. Niet veel later kreeg ze al snel de kans om het pand te huren en kon de verbouwing beginnen. Dit resulteerde in de prachtige en eigentijdse boetiek: Chic by R. Rilana heeft met haar boetiek één missie: elke vrouw zich mooi laten voelen in een stijlvol basic item. Met haar scherpe oog voor fashion, kleuren en mooie afwerkte stoffen, maakt Rilana hier haar kracht van. Ze jaagt haar passie na om telkens weer de mooiste, stijlvolste en vriendelijk geprijsde pareltjes te vinden. In haar boetiek ontdek je een scala aan prachtige en unieke kledingstukken van Europese ontwerpers en merken, waaronder Italiaanse, Franse en Deense labels. "Van tijdloze klassiekers tot opvallende pronkstukken, er is voor iedere vrouw een mooi item te vinden bij ons," zegt Rilana resoluut!

Bekijk de boetiek hier


Benieuwd naar de collectie? Kom langs in de winkel of kijk op www.chicbyr.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Knutselworkshop: Vogelhanger maken

Creatieve duizendpoot Liza Veenendaal startte in 2013 haar blog Confetti Lab, een plek vol D.I.Y.…
 
Meer info

Herdenking 4 mei

Ook dit jaar gedenken wij in Veenendaal. Graag nodigen wij u uit om samen 2 minuten stil te zijn en te…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…