Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Black Friday Veenendaal: Een weekend vol kortingen en gratis parkeren

Een weekend lang shoppen met te gekke kortingen tot wel -70% én het hele weekend gratis overdekt parkeren bij besteding van minimaal 25 euro. Dat staat Veenendaal te wachten op vrijdag 29, zaterdag 30 november en zondag 1 december.

De winkeliers van Winkelstad Veenendaal hebben aantrekkelijke acties en kortingen in hun winkel. Van Xenos tot kledingzaak, het aanbod is heel divers. Van maar liefst 70 procent korting tot tweede broek gratis. En van een spotgoedkoop snackmenu tot korting op een hypotheekadvies en een voorstelling in Theater Lampegiet. Om het dit jaar nóg leuker te maken profiteren bezoekers niet alleen van aantrekkelijke aanbiedingen bij deelnemende winkels, maar kan er ook het hele weekend gratis overdekt geparkeerd worden in alle parkeergarages in het centrum. Grijp je kans en bezoek dit weekend Winkelstad Veenendaal.

Gratis overdekt parkeren, hoe werkt het?
Bij een minimale besteding van 25 euro in het centrum, krijg je op vertoon van de kassabon(nen) een gratis uitrijkaart bij een van de kramen op het Kees Stipplein, in de Scheepjeshof (bij de roltrappen), in Passage Corridor (bij de roltrappen) of voor het oude V&D-pand. Let op! Gratis parkeren geldt niet voor het parkeerdek van de Hoogvliet of straatparkeren.

Deelnemende parkeergarages zijn:
Parkeergarage Scheepjeshof
Parkeergarage Arie van Hensbergen
Parkeergarage Tricotage
Parkeergarage Q-Park Passage
Parkeergarage Q-Park Corridor
Parkeergarage Gemeentehuis

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.