Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Beleef Italië in eigen land bij Piretti

Bij binnenkomst in het kleine, knusse hoekpand in de Passage Corridor, waar voorheen de Multivlaai gevestigd zat merk je het direct. Hier worden heerlijke gerechten bereid. De geur van versbereide pasta komt je meteen tegemoet. Vleeswaren, kazen, wijnen, pizza’s, pasta’s, canolli. Alles waar het hart van een liefhebber van Italiaans eten sneller van gaat kloppen.

Eigenaresse Roona Cassaro-Piretti komt uit de keuken, wast haar handen en vertelt gepassioneerd over haar zaak. ‘’Begin dit jaar, ten tijden van de eerste corona lockdown, ben ik zoals velen meer gaan koken. Ik werd weer herinnerd aan hoe leuk ik koken eigenlijk vind en begon de gerechten, zoals ik deze van mijn oma (nonna noemen wij dat in Italië) heb geleerd weer met passie te bereiden. Bovendien kan ik veel kwalitatieve Italiaanse producten hier simpelweg niet vinden. Zo is het idee van een eigen Italiaanse delicatessezaak geboren.’’

Roona en haar man Luigi hebben beiden Italiaanse roots en kregen de liefde en passie voor Italië en het heerlijke Italiaanse eten met de paplepel ingegeven. De ingrediënten, producten en gerechten komen zo veel mogelijk van ambachtelijke familiebedrijven uit Italië vertelt Roona. ‘’De hele maand november heeft Piretti diverse smakelijke openingsacties. Kom gerust eens langs’’.

Bekijk de winkel hier


Meer informatie? Kijk op www.piretti.nl of kom langs in de winkel: Corridor 35.