Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Alles voor mama, baby en kind bij Mammies

Veenendaal is een nieuw adres voor positiekleding, baby- en kinderkleding, kraamcadeaus en houten speelgoed rijker. Op de hoek van de Brouwersgracht en het Thoomesplein heeft Mammies haar intrek genomen. Eigenaresse Gerjanne van Verseveld verteld: ‘’Ik ben in 2016 gestart met een webshop en winkel aan de Nieuweweg omdat ik merkte dat er veel vraag was naar leuke, betaalbare en bijzondere positiekleding.’’ Later is het assortiment steeds verder uitgegroeid tot een diverse collectie, met naast kleding ook een bijzonder scala aan cadeaus en speelgoed.

In de voormalige winkel aan de Nieuweweg groeide Mammies uit haar jasje. Een zoektocht naar een geschikt onderkomen in het centrum van Veenendaal volgde en plots viel haar oog op het pand aan de Brouwersgracht 269. ‘’Ik ben blij met mijn prachtige, nieuwe locatie middenin het centrum van Veenendaal en hoop vanaf hier nog meer moeders (in verwachting) en kinderen blij te maken met mooie, goed zittende kleding, uniek speelgoed of een verrassend cadeautje!’’ aldus Gerjanne. De kinderkleding bij Mammies is er al voor de allerkleinste vanaf maat 44 oplopend tot maat 128.

Mammies is dagelijks tot 17.00 uur geopend. Meer informatie? Kijk dan op www.mammiesfashion.nl of kom langs in de winkel.

 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…