Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Alles voor jouw taart bij Taartdecoratief

Cakemixen, bakvormen, cakevulling, sprinkles, en nog veel meer! 16 maart opende Taartdecoratief haar nieuwe winkel op de Tuinstraat 75 in Veenendaal. Hier kun je alles halen voor het bakken en versieren van je perfecte taart, beginner of gevorderde. De winkel en webshop heeft alles voor jouw taart te bakken en om deze tot in de puntjes te versieren. Taartdecoratief is de grootste fysieke winkel van bak- en taartbenodigdheden van Nederland.

In het centrum
Eigenaresse Marjoleyn van Hussel is in 2014 samen met haar man Jan Willem Taartdecoratief gestart. Het begon als kleine webshop in een extra kamer in huis. Dit ging zo goed dat Marjolein haar fulltime baan opzegde om zich volledig te focussen op haar webwinkel. In 2018 opende ze een fysieke winkel aan de Zandstraat in Veenendaal. Na 2 verhuizingen is Marjoleyns intentie om hier op de Tuinstraat nog lang te blijven. ‘’Op deze locatie komt alles samen: een grote zaak, een mooie centrumlocatie, en de mogelijkheid om workshops en kinderfeestjes te geven. We zitten middenin het centrum maar je parkeert bij ons voor de deur, helemaal gratis’’ zegt Marjoleyn enthousiast.

Uitgebreid assortiment
Je vindt bij Taartdecoratief alles voor jouw taart. Van bak,- koek,- en cakemixen tot fondant, gereedschap en een zeer groot aanbod van kleur,- en smaakstoffen. Of je nu een uitgebreide verjaardagstaart wilt bakken of gewoon een gezellig middagje met je (klein)kinderen. Er kan gerust gesteld worden dat als je het op bakgebied bij Taartdecoratief niet kunt vinden de kans heel klein is dat je het ergens anders wel zult vinden. Ook voor deskundig advies kun je gerust eens binnenlopen, Marjoleyn en Jan Willem helpen graag.

Bekijk de winkel hier


Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.taartdecoratief.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…