Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Alles voor je Apple of PC bij MMC op de Brouwersgracht

Voor alles voor je Apple of PC kun je vanaf medio maart terecht bij Multi Media Center Veenendaal. In de nieuwe en ruime winkel op de Brouwersgracht vind je naast het complete aanbod pc’s en kabels ook een zeer uitgebreid aanbod van Apple producten, zowel nieuw als refurbished. Ook voor reparatie kun je nog steeds bij MMC terecht.

Bij binnenkomst in de ruime en fraai ingerichte belevenisstore aan de Brouwersgracht valt direct een zeer ruim aanbod kabels en stekkers in het oog. MMC verkoopt alleen kabels van het kwaliteitsmerk Hama. Zij hebben met het aanbod kabels, stekkers en accessoires het grootse aanbod van de regio. Bedrijfsleider Tjerk Hendriks is trots op PC-wand: ‘’Hier bouwen wij jouw ideale PC, met A-merken, volledig op maat, voor welke toepassing dan ook. Of je nu fanatiek gamer bent of veel gebruikmaakt van foto/video software. Je pc valt volledig samen te stellen van processors en moederborden tot geheugen en videokaarten’’.

Bekijk de winkel hier


Uiteraard vallen reparaties ook nog steeds binnen de werkzaamheden van MMC. Dit kan bij de inpandige technische dienst of aan huis. Een reparatie duurt doorgaans tussen de 1 en 3 werkdagen. Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.mmcveenendaal.nl.