Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Alles voor 29,99 bij Jones & Jones Outlet

Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging voor, ondernemers én eigenaren van Jones & Jones, Arjen Versluis en Kaj Huijsman. Naast de succesvolle winkelformule Jones & Jones zijn er door de heren vijf nieuwe herenmode winkels geopend onder de noemer Jones & Jones Outlet. De winkelformule van Jones & Jones Outlet is nergens in het retaillandschap te vinden. Namelijk: alles in de winkel variërend van een jeans tot polo, vest of trui voor de vaste lage prijs van € 29,99 per item!

Ongekend lage, vaste prijs
Op zoek naar een leuke outfit voor een ongekend lage prijs? Jones & Jones Outlet biedt voldoende mogelijkheden. De herenmode collectie is volledig op elkaar afgestemd waardoor u prints, kleuren en merken met elkaar kunt combineren. De winkel in de Hoofdstraat 58 is dagelijks geopend m.u.v. zondag en maandag. Meer informatie? Kijk dan op www.jonesenjones.nl.

 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.