Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Alles rondom je woning goed geregeld bij Van Bruggen Adviesgroep

Veenendaal – Vrijdag 8 maart jongstleden opende wethouder Dylan Lochtenberg op feestelijke en officiële wijze de vestiging van ‘Van Bruggen Adviesgroep’ aan de Bernard van Kreelpoort 4 in Veenendaal. Naast onafhankelijk advies op financieel gebied kunt je ook bij Van Bruggen Adviesgroep  terecht voor de aan- en verkoop van je woning. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van je hypotheek en de bijkomende verzekeringen.

Het echtpaar en eigenaren Rika van der Zouwen en Peter Kilsdonk zijn beiden experts op hun vakgebied. Rika is makelaar en Peter is hypotheek- en financieel adviseur, dit doen zij beiden al meer dan 25 jaar. Deze combinatie is uniek en is erop gericht om alles zo efficiënt en simpel mogelijk te laten verlopen. ‘’Wij ontzorgen onze klanten. Dit past perfect bij onze missie om de meest klantvriendelijk financiële dienstverlener van Veenendaal te zijn. Hierbij leveren wij maatwerk dat aansluit bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden.’’ Aldus Rika van der Zouwen. De winkel is dagelijks geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur. Ook op zaterdag zijn zij geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Meer informatie? Kijk dan op VanBruggen.nl/veenendaal of kom binnenlopen, de koffie staat klaar!

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…